Årsmöte inte så tråkigt som det låter

Posted by on Jun 27, 2010 in Allmänt | 2 comments

Igår var det då dax för det årliga mötet med mina tidigare gymnasiekompisar med familjer. Det hade kunnat sluta riktigt, riktigt illa! Medan vi vuxna gjorde klart inför festen passade 5-åringen på att testa att sticka in en kapsylöppnare i en lampa efter att ha skruvat bort glödlampan. Kontakten var i och alla lampor på övervåningen slocknade, så han fick sig nog en stöt. Livsfarligt och jag blev förstås hemskt omskakad över vad som kunde hänt.
i Alla fall så blev Vi blev 19 personer hemma hos oss och från början såg även vädret ut sätta käppar i hjulet. 1 timme innan alla skulle komma öppnade sig himlen och åskan började bullra för fullt. Regnet slutade dock i nästan samma veva som gästerna började ”droppa in” så vi flyttade ut borden.
Förstås jättekul att träffas, men som vanligt känns det som om jag hoppar upp och ner som en kanin och knappt hinner prata något för att jag måste hjälpa barnen med något, maken likaså. 2,5-åringen sov t ex för länge på dagen eftersom vi höll på att förbereda, så han vaknade sur som en ättika. Missövd som bara den. Trodde aldrig han skulle sluta tjuta. När han sedan la av tog babyn vid och ville ha mat. Jag blev faktiskt ärligt talat lite avundsjuk (vågar jag knappt skriva så pg a att jag blev mailbombarderad förra gången jag skrev om något som jag var avundsjuk på) på de andra tjejerna som bara kunde sitta och prata och ta det lugnt medan deras större barn lekte.
Nu pockar min 2-5-åring på min uppmärksamhet genom att undersöka äggen i kylen och hoppa upp och ner av förtjusning över hur kalla de är.
Han är fortfarande vaken eftersom han somnade 2 timmar i bilen när vi åkte hem från vår äventyrliga resa som vi gjorde idag och sedan vaknade han när vi kom hem. Den resan får jag blogga om imorgon innan kylen är full av krossade ägg. God Natt!

2 Comments

 1. Det latar som att ni haft en riktigt mysig midsommar :)
  jag kommer ihag alla dem gangerna jag varit med,
  det e sa mysigt :)

  Saknar er sa otroligt mycket,
  borjar bli lange sen vi sags nu =(

  Manga kramar

  • Du är saknad. Hoppas du kommer och hälsar på när du kommer hem. Båda två är förstås välkomna. Ha det gott tills vi hörs igen och hälsa M.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>