Arbetsdag i en webbshop

Posted by on Sep 21, 2010 in Allmänt | 1 comment

Jag får ofta frågan hur en arbetsdag i en webbshop ser ut. Ungefär så här har den här dagen varit:
8.30 Skickat Nyhetsbrev
9.00 Öppnar portarna, slår på telefonerna och slår igång alla maskiner. Packar ordrar, betjänar kunder, svarar på kundmail och kunders frågor i telefonen, tar emot säljarsamtal. Många som ringer och vill att vi ska marknadsföra oss just på deras sajt, i deras tidning osv.
11.00 möte med ett marknadsföringsteam ang. en för oss helt ny marknadsföringskanal. Matar lillen, 8,5 månad, under tiden.
När mötet är över fortsätter packetering av ordrar osv (se tidigare)
14.00 Möte med en Säljare för en stor leksaksleverantör för att planera vilka leksaker vi ska ha till jul.
14.30 Dagens ordrar hämtas upp av transportbolaget
Avslutade dagen med att lägga in nya varor, fota och skriva om produkterna.
15.55 Åker med Expressleverans som ska till Danmark och måste hinna med posten idag pg a det ska vara födelsedagspresent.
16.00 Barnen ska vara hämtade och vi slår igen portarna. Undrar då varför jag känner mig så hungrig och kommer ihåg att jag och maken glömde äta lunch. Det har aldrig hänt! Hur stressigt vi än haft brukar alltid någon av oss komma ihåg att vi ska äta. Bara att ta nya tag tills imorgon. God Natt!

One Comment

  1. Hejsan!
    Tack snälla för din fina kommentar! Jag är ingen fotograf utan ägare av en helt vanlig liten digitalkamera. Många av bilderna var dessutom fotat genom bilfönstret =) men tack och bock!

    Öland är verkligen en ny favorit för mig. Jag behövde inte ha mycket för att förälska mig i ön. Kan absolut rekommendera dig att åk dit.

    Mvh/Lina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>