Är meningen med livet att städa, tvätta och handla?

Posted by on Aug 31, 2010 in Allmänt | 0 comments

Jag bara älskar människors olikheter och tycker om att läsa artiklar med dem som går mot strömmen. Därför vill jag gärna dela med mig av denna artikeln från DN ”Liv eller Småbarnsliv”. Trots att jag nog tillhör den grupp som kritiseras i artikeln, så tycker jag att det är underbart att det också framhävs att det faktiskt finns de som valt bort barn och att de måste respekteras på samma sätt som de vuxna som valt att skaffa barn. Jag vet i alla fall att jag väljer Småbarnsliv framför Liv. Vad väljer du?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>