Är det inte barnen så är det…..

Posted by on Jun 24, 2010 in Allmänt | 0 comments

Stökig natt när jag blev väckt av barnen 6 gånger på 6 timmar. Tur att jag har lätt att somna om. Till slut var vi sex personer i min säng och då flyttade jag! Till en annan säng vill säga – bara att välja och vraka eftersom nästan alla var tomma. Tyvärr En rätt vanlig natt och jag lider förstås av sömnbrist, men jag har inte förväntat mig annat med många små barn. Är det inte astma så är det mardrömmar, tänder, myggbett som kliar – you name it! Slutligen vaknade jag kl 5 och då var det inte barnen utan en skata! Den stod på fönsterbläcket och hade ett väldigt sjå med vad den nu gjorde. Jag trodde nästan att den hade fastnat. Vad den gjorde vet bara den själv. Drog upp persiennen och då flög den iväg. Låg kvar ett tag och då vaknade bebben och uträttade sin behov.

Min dag har alltså börjat med att jag fått ta skit -hur kan den tänkas fortsätta? God Morgon :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>