Allt har hänt idag!

Posted by on Aug 9, 2010 in Allmänt | 0 comments

Sätter mig ner mitt i röran här hemma och skriver detta. Ingen skulle tro mig om jag sa att det för ett dygn sedan inte var en pryl på golvet. Jag fattar inte hur det går till att så mycket hamnar på golvet. Suck!
I alla fall började jag dagen med att stiga upp tidigt för att hitta igen alla grejor inför första dagen på förskola och fritids. Som vanligt är jag inte fru ”Väl Förberedd” utan alltid i sista minuten. Barnen kom i alla fall iväg dit de skulle (till slut).
Tog sedan lillen med mig till företaget där han kunde åka runt i sin lära-gå-stol. Det var inte lika lätt att ha med honom nu, som för en månad sedan, eftersom han njöt av att åka runt i sin stol och sträcka sig efter allt möjligt och försöka ta det i munnen. Jag hade fullt sjå att hålla honom ifrån produkterna. Nu syns det också att många är tillbaka från semestern eftersom det fullständigt exploderat med kunder både i Lagershopen och webbshopen, praktikanter som vill praktisera, säljare som vill sälja, ja listan kan göras lång. Detta samtidigt som de nya Höstkollektionerna börjat droppa in idag. Maken käkade upp maten som jag tagit med mig till jobbet. Vanans makt är stor! Oftast är det han som ska stanna kvar och därför behöver mat, men idag var det jag. Som om det inte räcker har 4 nya tänder börjat visa sig i lillens mun, så han är inte på sitt bästa humör idag. Nu en kaffe och sedan sängen för barnen så jag får något gjort.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>