Älgbesök på dagis

Posted by on Jan 26, 2012 in Allmänt | 0 comments

Strulig dag på företaget med krånglande datorer, vilket inte är något vidare när man driver webbshop. Kommer i sista minuten till dagis (ja, jag vet att det heter förskola, men jag tycker det går snabbare att säga dagis som man sa förut). Säger glatt Hejdå istället för Hej till en av mina 3 barn som jag ska hämta, snacka om förvirrad morsa. Sonen, 6 år, undrar vart jag ska och jag brister ut i skratt och stressar av. Säger att jag ska ju förstås hem och det ska väl han och hans bröder också. Gör barnen klara och de går ut framför mig. Halvvägs till bilen ser vi en stor älghona ca 10 meter framför oss. Tack och lov verkar den vara på väg åt ett annat håll, men för säkerhets skull öser jag in barnen i bilen. Lite läskigt, men den brukar också vara på vår gård ibland. Lite långt mellan gångerna så jag hinner slappna av, men idag blev jag varse om att jag är tvungen att komma ihåg det. Det går ju knappt att släppa ut barnen på gården, vilket inte känns kul.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>