Åkte slalom ner i tvätthögen!!

Posted by on Mar 5, 2011 in Allmänt | 0 comments

Dottern hade en kompis som sov över och hon lovade mig och kompisen dyrt och heligt att ligga i sitt rum med sin kompis hela natten. Med facit i hand kom dottern och väckte mig och trängde sig ner bland mig och småkillarna (som också oftast hamnar i min säng) och precis när jag hade somnat om kom hennes kompis och undrade var dottern var. Väckte dottern och sa att hon skulle följa med sin kompis och det gjorde hon. Måste verkligen säga att kompisen var cool – inte en ledsen min. Så höll det på flera gånger under natten tills de slutligen vaknade kl 5.30 och väckte mig och småkillarna. Trots tidigt sänggående så var det alldeles för tidigt även för mig! Trodde att jag skulle dö ärligt talat.

De kände nog själva att det var i tidigaste laget och hade städat upp alla grejor från golvet på nedervåningen och dukat fram en helt fantastisk frukost som plåster på såren. Då blev mamma lite gladare :) .

Hade fått barnvakter till de 2 minsta för att kunna åka slalom. Kom iväg rätt sent, men skulle bara hämta en grej på företaget innan vi skulle åka. Vad händer? Batteriet till bilen döör och bilen går inte att starta. Ringde runt till lite kompisar, men många var förstås ute i det fina vädret. Till slut fick vi tag på en vän som hjälpte oss. Hon hade nyss kommit ur duschen och har 4 barn så det tog ett tag. Gjorde det bästa av situationen och städade bilen, vilken var välbehövligt, medan vi väntade. Situationen kunde ju knappast bli värre och vi hade redan gett upp om en dag i backen. Väl hemma fortsatte vi att städa och tvätta eftersom dagen ändå var förstörd, vi hade aldrig hunnit ändå. Är inte det att ta skidorna ner i tvätthögen så vet inte jag. Det kändes då så i alla fall.
Trevlig helg.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>