Handla Lokalt till 8 personer

Posted by on Maj 5, 2014 in Allmänt, Barnen, Företagande | 0 comments

Gårkvällen slutade med ett hemligt möte med ett fantasifullt tjejgäng. Lite nattsömn mellan nästa möte som var ett tidigt frukostmöte i medier och marknadsföringens tecken. Barnen ville gärna åka bil till skolan så de hängde med 40 minuter innan skolstart, förutom lillen 4 år som inte har någon skoltid att passa och fick sovmorgon hemma med sin pappa under mötestiden.
Tiden gick fort och jag var tvungen lämna mötet tidigare för att skjutsa Lilleman till dagis och möta upp praktikanten, vars första dag var idag.
Stressig dag på företaget med fotograf, praktikant, många som ville prata, kunder och packetering förstås.
Väl hemma var det matlagning, läxläsning med 4 av barnen och veckohandling. Veckohandling, förstås i en av de lokala butikerna eftersom jag, trots att vi förutom Butiken även driver e-handel, är en stark anhängare av Lokal Handel. Detta då jag ser att det är de lokala handlarna som sponsrar föreningar, ordnar evenemang och gör att jag slipper åka långt för en liter mjölk, som blir kontentan om ingen handlar lokalt.

Handlat lokalt till 8 personer

Handlat lokalt till 8 personer

E-handlar gör vi bara när det inte finns lokalt! Kom hem från affären 1500 kr fattigare, men nu har vi fullt i kylen och det gör att jag känner mig rik och sparar tid istället för att åka och småhandla.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>