6barnsmamma till akuten

Posted by on Sep 8, 2012 in Allmänt | 0 comments

Tänk det trodde jag aldrig skulle hända mig. Att jag med 6:e barnet skulle åka in på akuten med en klämd tumme. Ok, om det hade varit någon av tvillingarna, mina första barn, då jag hade lite mindre erfarenhet av barn. I söndags bar det iväg med yngstingen, 2,5 år, som hade fått tummen tillplattad i bakdörren när 4-åringen stängde dörren. Både jag och maken var övertygad om att den hade brutits, men efter 2,5 timmes väntan på akuten fick vi komma in och det konstaterades att det nog inte är någon fara. Kände mig förstås otroligt lättat, men lite löjlig som åkte in för det.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>