40-års kris?

Posted by on Apr 25, 2012 in Allmänt | 0 comments

Har tidigare nämt att jag varit på filmspelning och idag fick jag korrekturen om vad som skulle skrivas om mig. Jag är 39 år (fyller 40 i slutet av juli), men skribenten hade skrivit 40 år redan nu. Sa till maken att jag måste be dem ändra, vilket gav honom ett gott skratt. Han tyckte att jag var löjlig och sa att jag måste ha någon sorts 40-årskris. Jag däremot tycker att jag åtminstone kunde få vara 39 år de 3 månader som är kvar och att det var länge sedan jag försökte göra mig äldre än jag egentligen är (typ när jag ville in på krogen). De säger ju att ett gott skratt förlänger livet och det kan väl behövas på maken eftersom han är 10 år och 3 månader äldre och då får vi ju vara längre tillsammans :) .

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>