2,5-åringen blivande rallystjärna?

Posted by on Jul 31, 2010 in Allmänt | 0 comments

Hade egentligen tänkt åka iväg med husvagnen i helgen men skippade det pg a vädret såg så ostadigt ut. Istället blev det lite aktiviteter lokalt.

Igår åkte alla barnen, utom 7 månaders sonen, gocart för första gången. När jag var barn kommer jag inte ihåg att det fanns dubbelgocart så att små barn kunde åka med en förälder, men nu gör det det. 2,5-åringen, 4-åringen och 5-åringen tyckte att det var jättekul att sitta bredvid och hålla i en egen ratt. Jag och maken var mindre begeistrade av att köra i promenadtakt, men det är det värt när man ser hur roligt barnen har det.

Idag bar det iväg till bowling, ingen hit med många små barn då de 4 yngsta ledsnade innan timmen var slut och var mest intresserade av att springa runt. Jag, maken och 7-åringen (tvillingsyrran var med kompis på tivoli) tyckte att det var helskoj. Jag blev därför lite ledsen att upptäcka att man måste skaffa barnvakt bara för en sådan enkel sak att kunna spela bowling ihop, vilket innebär att det inte blir så ofta eftersom barnvakterna inte precis står i kö. Nåja, det handlar bara om 7 år till så kan även minstingen spela bowling och då får vi väl hoppas att jag och maken fortfarande är så fräscha att vi kan spela.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>